sep.
28

Jeroen Meus en lamsvlees!

Zondag 30 september zet Dagelijkse Kost lamsvlees in de kijker.

In de Geetkotmolenhoeve in Zaffelare verkopen Luc en Christine lamsvlees van dieren die groot geworden zijn op de hoeve. Ze geven hun lammeren een goed leven en dat vertaalt zich in vlees van de beste kwaliteit. Regelmatig komt de slager aan huis waardoor Luc en Christine het meest verse vlees aan hun klanten kunnen aanbieden.

Klara Libert komt er vandaag een lamsschouder kopen en leert de gasten van haar kookatelier hoe je dit vlees op een perfecte manier op de tafel zet. Smakelijk!



Naar het archief

Kooktip

Moet je vetrandjes wegsnijden?

Vetrandjes aan het vlees snijd je er best pas na het bakken af. Ze zorgen voor een lekkere smaak, doordat de smaakstoffen tijdens het bakken uit het randje in het vlees trekken. Het vetrandje zorgt er ook voor dat het vlees minder snel uitdroogt. lees meer
Vleessoorten
VLAM sites