sep.
28

Jeroen Meus en lamsvlees!

Zondag 30 september zet Dagelijkse Kost lamsvlees in de kijker.

In de Geetkotmolenhoeve in Zaffelare verkopen Luc en Christine lamsvlees van dieren die groot geworden zijn op de hoeve. Ze geven hun lammeren een goed leven en dat vertaalt zich in vlees van de beste kwaliteit. Regelmatig komt de slager aan huis waardoor Luc en Christine het meest verse vlees aan hun klanten kunnen aanbieden.

Klara Libert komt er vandaag een lamsschouder kopen en leert de gasten van haar kookatelier hoe je dit vlees op een perfecte manier op de tafel zet. Smakelijk!



Naar het archief

Kooktip

Waarom vlees nagaren?

  Door het vlees uit de pan of de oven te halen voordat het helemaal gaar is, kan je vermijden dat het vlees over het stadium van ideale gaarheid gaat. Door het te laten rusten, kan het vlees zich ontspannen en krijgen de sappen de kans om ... lees meer
Vleessoorten
VLAM sites