sep.
28

Jeroen Meus en lamsvlees!

Zondag 30 september zet Dagelijkse Kost lamsvlees in de kijker.

In de Geetkotmolenhoeve in Zaffelare verkopen Luc en Christine lamsvlees van dieren die groot geworden zijn op de hoeve. Ze geven hun lammeren een goed leven en dat vertaalt zich in vlees van de beste kwaliteit. Regelmatig komt de slager aan huis waardoor Luc en Christine het meest verse vlees aan hun klanten kunnen aanbieden.

Klara Libert komt er vandaag een lamsschouder kopen en leert de gasten van haar kookatelier hoe je dit vlees op een perfecte manier op de tafel zet. Smakelijk!



Naar het archief

Kooktip

Hoe houd je varkensvlees lekker mals en sappig?

Varkensvlees heeft er baat bij om enige tijd op voorhand uit de koelkast gehaald te worden. Zo vermijd je dat het schrikt in de hete pan en zich gaat opspannen. Bovendien moet je koud vlees veel langer verhitten om het tot in de kern te garen. ... lees meer
Vleessoorten
VLAM sites