Vlam rund 9

Belbeef biedt een volledig certificeringssysteem voor Belgisch rundvlees en omvat alle schakels van de Belgische rundvleesproductie. De Belbeef-standaard garandeert rundvlees van een uitstekende kwaliteit. De Belbeef-certificatie zorgt ervoor dat het rundvlees streng gecontroleerd wordt en voldoet aan strikte eisen om de voedselkwaliteit en -zekerheid te waarborgen.

Belbeef staat voor smaak: rundvlees van topkwaliteit van bij ons.

Het certificeringssysteem van Belbeef omvat alle schakels die bij de productie van rundvlees komen kijken. De Belbeef-standaard werkt met een centrale databank, waarin alle gegevens van de productieketen verzameld worden. De deelnemers van de keten kunnen er hun specifieke gegevens invoeren en raadplegen, waaronder analyseresultaten, controleverslagen, gecertificeerde deelnemers en gegevens van gecommercialiseerde dieren.

Het Belbeef-kwaliteitslabel staat voor smaak: een mals en sappig stukje rundvlees van topkwaliteit van bij ons. Vlees dat de vermelding 'Belbeef' draagt, is afkomstig van runderen die geboren en grootgebracht zijn bij Belgische veehouders. Met andere woorden: wanneer je Belbeef-vlees koopt, steun je de Belgische producenten en economie.